Over Ons

RenoProf is de snelstgroeiende on-line groothandel in de Benelux met een groot aanbod van specialistische renovatie producten. Dynamische productontwikkelingen, moderne technieken voor constructieve en hoogwaardige herstelmethodieken maken de noodzaak voor complex en  verbodig duur materiaal overbodig. Dit opent nieuwe markten en creëert mogelijkheden voor gespecialiseerde professionals.

Met beveiligde online bestel mogelijkheden en opties om te betalen via Ideal, MisterCash, etc. biedt RenoProf betrouwbare leveringen van   honderden pakketen per week. We versturen goederen per pakketdienst en specialistische vervoerders voor een ontvangstdatum naar wens en mogelijkheid om aannemers, handelaren en bouwmaterialenhandels door de hele Benelux te bedienen. Indien er meer persoonlijke service wenselijk is, kan er te allen tijde een telefonische bestelling geplaatst worden bij één van onze verkoopassistenten.

Het ruimschootse aanbod van producten omvat een selectie van marktleidende producenten, zoals Wykamol, Sika, Degussa, PLC, Labor, etc. om slechts een paar te noemen. RenoProf is constant op zoek naar innovatieve oplossingen die bouwtechnieken verbeteren en vereenvoudigen en combineren dit met hoge kwaliteit en kosten efficiëntie.
 


facebook twitter gplus youtube